Pachete de servicii bona

1

Pachet 3 luni

Valabilitatea pachetului este de 3 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri este nelimitat.
  • 800 Lei

2

Pachet 5 luni

Valabilitatea pachetului este de 5 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri este nelimitat.
  • 1000 Lei

3

Pachet 7 luni

Valabilitatea pachetului este de 7 luni din momentul in care este aleasa prima bona, termen in care angajatorul poate solicita reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre bonele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri este nelimitat.
  • 1200 Lei

.

Pachetele de servicii sunt valabile pentru program full time, part-time si intern

.

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul……………….. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe comisionul fix mentionat la fiecare pachet de sevicii. TVA 24% este inclus in comisionul fix. Taxa de inscriere este de 0 lei. Prezentele comisioane sunt valabile de la data de…………………