Pachete de servicii menajera

1

Pachet 2 luni

Valabilitatea pachetului este de 2 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre menajerele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri este nelimitat.
  • 600 Lei

2

Pachet 3 luni

Valabilitatea pachetului este de 3 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre  dintre menajerele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri nelimitat.
  • 700 Lei

3

Pachet 4 luni

Valabilitatea pachetului este de 4 luni din momentul in care este aleasa prima menajera, termen in care angajatorul poate solicita nelimitat reluarea procedurii de selectie pentru acelasi post, in cazul nepotrivirii vreuneia dintre  dintre menajerele selectate anterior. Numarul de vizionari si interviuri este nelimitat.
  • 950 Lei

.

Pachetele de servicii sunt valabile pentru program full time, part-time si intern

.

Taxe si comisioane

Organizarea interviurilor pentru vizionarea candidatilor are loc la sediul …………. In cazul angajarii unui candidat prezentat de catre Agentie, se va percepe un comision fix corespunzator unuia din pachetele mentionate mai sus. TVA de 24%este inclus in comisionul fix. Taxa de inscriere este de 0 lei. Prezentele comisioane sunt valabile de la data de ………