Sfaturi menajera

Acel timp putin pe care cu siguranta iti doresti sa-l dedici familiei tale, sa ti-l petreci cu prietenii sau sa-l atribui realizarii unor activitati mult mai importante.

Si noi stim aceste lucruri si tocmai de aceea ne-am gandit ca daca optezi pentru o menajera si pentru a lasa treburile casnice in seama acesteia, am putea sa iti fim de folos cu unele mici sfaturi in alegerea si in dezvoltarea relatiei cu menajera:

Sfaturi:

.
  • In primul rand menajera nu trebuie sa fie frumoasa, cu studii superioare si proaspat venita de la cabinetul de manechiura. Sunt de preferat menajerele care indeplinesc o conditie esentiala: au experienta in acest domeniu.
  • Menajera nu trebuie aleasa dupa caracter, ci dupa cunostintele pe care le are in privinta ingrijirii casei. Nu te gandi nicioadata ca daca are o personalitate mai slaba, te vei putea impune in mod autoritar in fata ei. Nu vei face decat sa o timorezi si sa o indepartezi de scopul prezentei sale in casa ta.
  • Daca este necesar, pastreaza totusi o nota de autoritate. Cu siguranta, uneori, o va ajuta pe menajera sa isi indeplineasca mult mai bine sarcinile.
  • Daca ai gasit o menajera serioasa, energica, responsabila, deschisa la nou, atunci si tu ti-ai atins scopul. De restul se va ocupa ea
  • Nu uita niciodata ca menajera nu este o simpla unealta de lucru, este un om, supus greselii si trebuie inteles si respectat in orice situatie.
  • Prezinta-i menajerei fiecare membru al familiei tale si care sunt obiceiurile casei. asa ea va putea sa se ridice la inaltimea asteptarilor familiei tale
  • Daca menajera are idei, pareri proprii, asculta-le, poate se vor dovedi bune mai tarziu, tinand cont ca ele vin din experienta menajerei in domeniul sau de activitate.
  • Intotdeauna, da-i  menajerei detalii complete legate de modul in care doresti sa-ti fie ingrijita casa, ce trebuie sa faca si ce nu, cum sa foloseasca aparatura electrocasnica sofisticata, cum sa ingrijeasca mobilierul sau obiectele de decor de valoare, ce substante specifice menajului casnic sunt acceptate in casa, etc. .